Ridning och plugg!

En bild på saknade Sören <3
Tiden som har gått har man lagt på skola, plugg och ridning då man har 4 hästar som ska gå inprincip varje dag, så det är en del att göra!
Sen är det 1 månad och 6 dagar tills vi slutar skolan = Nationella prov, slutprov, redivisningar, inlämningar och bara vanliga prov och detta påverkar betygen väldigt mycket så även där finns det saker att göra!
För några dagar sedan hade jag utvecklingssamtal och det gick faktiskt väldigt bra! Var verkligen supernervös och trodde att det skulle gå åt skogen men det gick mycket bättre! Har som det ser ut som just nu, 2 G resten Vg och Mvg vilket är väldigt bra för att vara mig, då jag haaaaaaaaatar att plugga rent ut sagt! Då lägger jag hellre ner tiden i stallet hos hästarna :)
-
Ikväll blir de träning får hoppas att det går bättre än sist då Bernhard var lite cp eftersom att det var får vid sidan av ridbanan så man satt på en häst som stegrade, bockade, sparkade bakut och ena stunden fick man sparka honom fram och ibland stack han så han var en blandad häst! Får hoppas att det går bättre denna gången!
Innan träningen hade jag tänkt att ta en tur på Marius också, kanske hoppa, :D Kuul! Det var 1 år sedan han hoppade så nu ska han komma tillbaka till hoppbanan igen! Riktigt underbart!
Så får vi se om vi behåller honom sen eller säljer :P De beror på hur kemin funkar :)

Bra dag igår!

Ruktig lyckad dag kan man säga!

Dagen började i skolan, var på Halltorp. Först hade vi nationella i Engelska A uppsats vilket gick kanon! Älskar uppsatser :D
Sen var jag i servisen på stora Halltorp och det gick verkligen jättebra! Finns ett stort problem, jag älskar att vara där men jag har valt hotell för jag gillar de också väldigt mkt, så nu ska vi försöka få rektorn att jag ska få gå speciellt, hotell och servis.
Senare hade jag utvecklingssamtal och det gick bättre än vad jag trodde! Har G i ett ämne resten Vg och mvg vilket är väldigt bra för att vara mig x)
-
När vi kom hem så gick jag ut i stallet efter att ha ätit och jag mockade och sen började jag med att rida Bernhard på ängen för att jogga honom lite för han blev masserad i måndags och sen ska jag träna idag ( torsdag ).
Efter det gick pappa och jag ut med Marius och Ibiza ute i skogen, och pratade undertiden och vi kom på massa bra planer som jag inte kommer gå ut med än utan inom en månad vet vi om det kommer bli sant! :)
Sen red jag Rosanna i ridhuset för att hitta problemet och jag hittade det så om kanske 2 månader är det förhoppningsvis löst!
-
Just nu har jag 4 hästar som ska gå mer eller mindre varje dag och det är fullt upp med läxor men om en månad drygt slutar vi skooooolaaaaaan!!!! Eller slutar och slutar , vi har sommarlov då ;) Och då har jag en massa tid att lägga ner på hästarna så att dom kanske blir sålda, för vi ska minska ner antalet då det bara är jag som rider, så om någon söker häst är det bara kontakta mig eller ngn annan i familjen, vi har alla åldrar på hästarna!

Ha det bra!


Valborg + skola!

Det var ett tag sedan sist, men men nu kommer ett inlägg!
Det har vart valborg och då gjorde vi som vanligt att gå till majbrasan här i Algutsrum trevligt men riktigt kallt!
När vi kom dit var min kökslärare där liiiite pinsamt faktiskt :P
Sen i Måndags tog vi hem en av hästarna vi sålde i somras förra året då hon inte trivdes på sitt ställe och blev en helt annan häst, men bara under en dag har hon kommit tillbaka till sitt vanliga sig igen och kom springandes till mig i hagen idag och det var helt underbart verkligen! Det finaste och underbaraste med hästar är när man får kärlek tillbaka och kommer tex springandes till mig i hagen med örona framåt, är otroligt kelig och sen litar på mig så fort och himla mycket och mer än andra, då blir man varm om hjärtat och blir bara såååååååååååå lycklig!! :D
Innan vi hämtade henne så blev Bernhard masserad och det satt bra då han hade en låsning så han lär nog gå toppen nu! :)
-
Skolan började också i Måndags och det är både bra och dåligt, de som är bra är att komma tillbaka till Halltorp och de dåliga är att komma till Rödhaken men skolan är faktiskt helt ok! :)
Ha det bra!

RSS 2.0