Träning!

Hemma jobbas det för fullt! Underbart med påsklov!
I Onsdags så tränade jag ute för första gången i år, hoppade inte jättehögt utan runt 120 men man satt på en lite smått galen häst! Men med lite mer träning ute så kommer nog utesäsongen gå kalas! Känns bra inför allsvenskan i Västervik, div 1 laget leder och sen hoppas vi på en finalplats med eliten!
Vi ska visa vad vi går för!
Ölands Rf <3

Tummen upp!

Har ju vart i Kungsbacka Göteborg några dagar och det har sett ut såhär:

Torsdag gjorde vi inte så mycket då jag var hos dom halv 11 ungefär.
Fredag solade vi först och sen red vi .
Lördag var vi på Liseberg vilket var riktigt lyckat!! Träffade Håkan Hellström, en riktigt trevlig person! Och jag åkte allt där utom frittfall liknande saker och sen de för små barn, jag är faktiskt stolt! :D
Söndag åkte jag hem och vi började med att sova ut då vi var riktigt trötta och sen packade jag ihop sakerna innan vi stack, hemresan var inte jätterolig då de var ett småbarn som skrek i flera timmar, dom hoppade av vid Växjö så de blev lugnt sista timmen!

Sen så tävlade jag i måndags vilket gick sådär, tävlade i Vaggeryd 120 och 130cm.
Det var en travbana mittimot och Bernhard var LIVRÄDD för travhästarna! Så när vi gick in på banan så stegrade, bockade, studsade och stack han typ, så jag hade inte jätte stor kontroll.
Första klassen fick jag ett stopp på 3:an för att den var vid travbanan där travhästarna var och sen ett pet, så 8 fel.
I andra klassen var han också ganska galen, fick 1 stopp på 2:an för han hoppade upp sig på 1:an så att jag tappade båda stigbyglarna och jag fick i dom 1 galoppsprång innnan hindret och hann inte visa honom tydligt att han skulle hoppa så de var mitt fel, sen red jag på de väldigt hårt så han rev de och sen gick han klockrent till sista hindret där travbanan och travhästarna så tog han inte halvhalten och gjorde en tvärnit men sen hoppade han det när jag kom igen.

Idag ska jag måla stallet och sola, sen ska jag rida! :D Underbart med påsklov! =)


Jag och Håkan Hellström på Liseberg! =D

Fjärås

Sitter hemma hos Julia och har precis skaffat blogg (y)
Idag, eller igår enligt klockan red vi Utopia och Saga vilket var kuul (y)
Sen har vi också solat endel, varmt väder :D
Imorgon ( idag ) drar vi till Liseberg :D
Saga och Utopia (:

RSS 2.0